Mehmet Manisalı Anaokulu
Aşağı Mah. Pancar Cad. No 9 20800 ACIPAYAM

VİZYON

Okul Öncesi Eğitimde ve Kalitede Lider Kurum Olmaktır. Bu nedenle okulumuzda her birey bir değerdir; herkesçe kabul edilir ve saygı görür.

MİSYON

“Bizim için her çocuk değerlidir” anlayışıyla öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren, araştıran, paylaşan, milli ve manevi duygularına sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmek ve bu ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimini toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek.

BAŞARILAR

Öğretim Şekli :İkili öğretim (Sabah ve Öğle)

İkili öğretim (Sabah ve Öğle)

Sabah Grubu: 07.45 - 12.45 / Öğle Grubu: 13.00 -18.00

Denizli iline 58 km mesafededir. Okulumuz İlçe Merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Acıpayam ilçesi, Anadolu Yarımadasının güneybatısında, Ege Bölgesinin güneydoğusunda yer almaktadır. Denizli iline bağlı olan ilçe, ilin güneydoğu kesiminde yer alır (İzmir-Antalya Karayolu üzerindedir). Yüz ölçümü 1.925 km2 olup, Denizli´nin en büyük ilçesidir.