Mehmet Manisalı Anaokulu

Okulumuz Denizli iline bağlı Acıpayam ilçesindedir. Önceden pancar dairesi olarak hizmet veren bina 2011 yılında ilçemizin hayırseveri Sayın Mehmet Manisalı Beyefendi tarafından yıktırılıp anaokulu olarak inşa ettirilmiştir. 2012 yılında yapımı tamamlanan okulumuz 24 Eylül 2012 tarihinde eğitim- öğretime başlamıştır.

              Okulumuz 1862,32 m2 alan üzerine inşa edilmiş 710 m2 kapalı alana sahiptir. 2 kattan oluşan okul binası bünyesinde 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı, 1 rehberlik servisi, 6 derslik ve 1 yemekhane bulunmaktadır. Ayrıca okul binamız yeşil alana, oyun parkına ve kış bahçesine sahip geniş bir bahçeye konumlanmıştır. Okulumuz ilçe merkezinde yer aldığından ulaşım kolaylıkla sağlanmıştır.

              Okulumuzun açılışından itibaren Acıpayam Belediyesi ve Okul Aile Birliğimizin maddi ve manevi destekleri bizlerin yanında olmuştur.(Aynı zamanda öğretmen-veli ve okul yönetimi üçgenindeki güçlü dayanışma, yapılan sosyal ve kültürel etkinlikler ile eğitim-öğretim hizmetlerindeki atılımlar bugünkü noktaya gelmemizde en güçlü etkenler olarak sıralanabilir.)      

 

               Okulumuz Uluslar arası Eko Okular Programına katılarak Yeşil Bayrak Ödülünü kazanmıştır.

 

               Okulumuzun elde ettiği başarılar bizleri her zaman daha çok çalışmaya teşvik etmiş ve bizler için itici güç olmuştur. Çünkü bizler,

 

 

                       "Hedefleri büyük olan kurumların ulaşacağı noktanın da büyük olacağı" inancındayız.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi