''Farklılıklar Hayata Renk Katar'' projemizin ilk basamağı olan öğretmen eğitimlerini ERKEN ÇOCUKLUKTA ÇOCUĞU TANIMA VE SÜREÇ YÖNETİMİ konulu seminerlerimiz

Okulumuz tarafından yürütülen "Farklılıklar Hayata Renk Katar" Projesi kapsamında 7-8 Şubat 2022 tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu konferans salonunda "Erken Çocuklukta Çocuğu Tanıma ve Süreç Yönetimi" konulu seminer gerçekleştirildi. Acıpayam Kaymakamlığı, Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi Acıpayam MYO ve Acıpayam Mehmet Manisalı Anaokulu Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleşen seminerin açılışı Acıpayam Kaymakamı Mustafa GÜRBÜZ, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, PAÜ Acıpayam MYO Müdürü Öğr.Gör. Senem TÜFEKÇİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İZGİ, PAÜ öğretim üyeleri, okul öncesi öğretmenleri ve rehberlik öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti. Açılışta katılımcı öğretim elamanlarına plaketleri ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

13-01-202313-01-202313-01-202313-01-2023